Tel: +36 1 445-4226, +36 70 514-3636  •  E-mail:
Ügyfélkapu
Azonosító:
Jelszó:
 
Hirdessen, hogy középpontban legyen! Megyei Szaknévsor

Sportburkolat

Globál Sport Kft.

Bemutatkozás


Kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezése, valamint hidromasszázs kádak forgalmazása. A Globálsport Kft. által kivitelezett sportburkolatok magas minőséget képviselnek, amelyek kiemelkedő sportteljesítmények elérésére ösztönöznek. A Globálsport Kft. kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével és hidromasszás kádak forgalmazásával foglalkozik. örömünkre szolgál, hogy érdeklődik termékeink és szolgáltatásaink iránt. Kérjük, tekintse meg internetes oldalunkat, ahol bővebben is olvashat az általunk kínált megoldásokról! A Globálsport által kivitelezett sportburkolatok magas minőséget képviselnek, amelyek kiemelkedő sportteljesítmények elérésére ösztönöznek. Magasan képzett szakember gárdánk, több évtizedes tapasztalatunk, minőségbiztosítási filozófiánk, folyamatosan bővülő gépparkunk és vezető alapanyaggyártó partnereink jelentik a garanciát arra, hogy önnek mindig a legjobb ár/teljesítmény jellemzőkkel rendelkező megoldásokat kínálhassuk, akár beltéri, kültéri sportburkolatokról, műfüves sportpályákról, akár komplett sportlétesítmények kivitelezéséről, játszótéri burkolatokról, vagy sportparketta rendszerekről van szó!Elérhetőségeink

CímCím: 4030 Debrecen, Tömös utca 17.
GPS: 47.516099,21.663945
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: +36 52 470431
Fax: +36 52 470431

EmailEmail: globalsport@globalsport.hu

WeblapWeb: http://www.globalsport.hu

Keresőszavak

hidromasszázs medencék   •   sóterápiás infraszaunák   •   szauna kabinok   •   wellness termékek   •   sportburkolat   •   sportcentrum   •   sportcsarnok   •   sportpálya   •   sportparketta.

Sport-Bau-Trade Kft.

Bemutatkozás


A SPORT-BAU TRADE KFT. 2010-ben történő megalapításával ennek a küldetésnek a megvalósításával, valamint az egyre növekvő sportpálya építési és ezen belül a modern sportburkolatok iránti igények magas színvonalú kielégítése céljából indultunk útnak. Működési területünk a műfüves és a gumiburkolatú sportpályák építésére, sportpályák felújítására, sportpályák karbantartására, kültéri fitnesz pályák építésére, csarnokok építésére, valamint építőipari munkákra terjed ki.
A cég profilja a különböző Sportpályák, Kültéri fitnesz pályák, Lakó-és nem lakó épületek, Csarnokok építése, és Sportburkolatok - műfüves-, füves-, soft court (gumialapú) - forgalmazása.
Különböző méretű és felszereltségű labdarúgó-, kézilabda-, kosárlabda-, tenisz-, multifunkcionális-, kültéri fitnesz pályák és különböző befogadó képességű csarnokok építését is kínáljuk partnereink felé.
A forgalmazott termékeink és kivitelezett munkáink minőségének, valamint a megfelelő árképzésnek és értékesítési stratégiáinknak köszönhetően a vállalkozás hamar jelentős piaci pozícióra tett szert és a szakma kedvelt szállítója lett.Elérhetőségeink

CímCím: 3433 Nyékládháza, Móra Ferenc. u. 1.
GPS: 47.993708, 20.831765
Térkép (Google Map)

TelefonVezetékes: 06-46-655-312
Mobil: 06-20-555-5898
Fax: 06-46-655-312

EmailEmail: info@sportbau.hu

WeblapWeb: http://www.sportbau.hu