Tel: +36 1 445-4226 , +36 70 514-3636 | E-mail:
-

Szolgáltatásaink

A Megyei Szaknévsorban megjelenő hirdetése a következőket tartalmazza:

Cégbemutató
Vállalkozása teljes bemutatása lehetséges 20 sor erejéig.

Fotók
A cégbemutatásban több fotó megjelenítésére van lehetőség. A fotók feltöltése egyszerű, lehet saját ügyfélkapu által, illetve e-mailben eljuttatva hozzánk, így a feltöltést mi kezeljük. Vagy ránk bízza a fotók kiválasztását, illetve elkészítését.

Keresőszavak
Igen fontos a jól megadott, nagy mennyiségű keresőszó beállítása, hogy vállalkozása egyszerűbben elérhető legyen. Ügyfélkapunk segítségével keresőszavait is igény szerint bővítheti, így növelheti a találati arányt. Megadhat akár új, a rendszerben még nem létező szavakat is, ezzel frissítve főoldali keresőnket.

Elérhetőségek adatai

Google térkép
Hirdetési felületéhez Google térképmellékletet tudunk szolgáltatni, amely telephelyük könnyebb megtalálásában ad segítséget. GPS koordináták, Cím, Telefon, Fax, Email, Honlapcím, Facebook

Főoldali kiemelt hirdetés
Kiemelt link elhelyezése a főoldalon szöveggel. A részletes online regisztráció mellett a cég megjelenik a főoldalon a kiemelt hirdetőink között.
Főoldali kiemelt hirdetés 6 hónapra: 35.000 Ft.
Főoldali kiemelt hirdetés 1 évre: 60.000 Ft.

Pozíció
Amennyiben Ön igényli, hogy cége az első találati oldalon szerepeljen, lehetősége van helyezésvásárlásra, amellyel garantáljuk, hogy a megvásárolt időszakra az Ön által kiválasztott kulcsszóra, kulcsszavakra a hasonló profilú cégekkel szemben előnyt élvez.

Banner
A banner szó jelentése évszázadokra visszakövethető, de a világhálón legelőször 1994-ban jelent meg, amikor is nagy amerikai társaságok weboldalakba ágyazott reklámját nevezték el bannernek. Mára a banner a világháló egyik legkedveltebb hirdetési módja, ami nagyban hasonlít az újságokban látható hirdetésekre és tetszőleges méretekben, helyeken lehet elhelyezni egy adott oldalon. A banner fő célja a látogatók vonzása úgy, hogy rákattintva a reklámozó oldala nyílik meg. A reklámot képekből készítik, melyek lehetnek álló vagy mozgóképek.

Főoldali banner megjelenés
570 x 170 px méretű banner 6 hónapra: 40.000 Ft
570 x 170 px méretű banner 1 évre: 70.000 Ft

Ügyfélkapu
Lehetősége van adatai online módosítására, saját jelszó meghatározásával. Így naprakész, Ön által fontos információkat szerkeszthet bele hirdetési felületébe. Például akciós ajánlat, új termék, szolgáltatás bevezetésére, illetve a céggel kapcsolatos adatok és egyéb változások esetén. Az ügyfélkapu kezelése: egyszerű szövegszerkesztő ismerete elegendő hozzá.